A trekking kerékpár kifejezetten praktikus

Kerékpár webáruház
Kerékpár webáruház

Kényelmes és élvezet bringázni egy ilyen kerékpáron. A nagy kereke miatt, sokak döntése a trekking kerékpár, de a komfortosan széles ülés is sokat nyom a latban, nem beszélve a kormány kialakításáról.

Nem a sportos külseje miatt lehet beleszeretni az ilyen bringákba. Ezek sokkal inkább praktikusabbak, hiszen el vannak látva sárhányóval, csomagtartóval, ezért a bevásárlás is egyszerűen megoldható a trekking kerékpár segítségével.

Hogyha akciósan szeretnénk beszerezni valamelyik modellt, akkor jól tesszük, hogyha ellátogatunk a bikelife.hu weboldalra, ahol aztán van miből válogatni bőven. Egyaránt megtalálni a hölgyeknek és uraknak való modelleket. A női trekking kerékpár váz kialakítása úgy lett tervezve, hogy a hölgyek könnyedén használhassák szoknyában is, hiszen nem kell átemelniük a lábukat a keresztcsövön le- és felszálláskor.

A trekking kerékpárok általában V fékkel vannak felszerelve, mivel ez is bőven elegendő a biztonságos megálláshoz, hiszen nem száguldozásra tervezték, de a már említett nagy átmérőjű kerekek jelentősen megkönnyítik a haladást.