Ön tudja mi a glutation krém szerepe?

Glutation krém
Glutation krém

A glutation hatóanyag neve sokaknak ismeretlen lehet, pedig ez a szervezetünk egyik fő antioxidánsa és mindenegyes sejtünk termeli, illetve a méregtelenítési folyamatokban is lényegi szerepet játszik. Jóval nagyon figyelmet kellene kapjon maga a fogalom megismerése, megismertetése, valamint a pótlása is.

A glutation krém segít feltölteni a raktárakat, ezáltal támogatja az immunrendszert, érezhetően és láthatóan lassítja az öregedés, úgy a belső szervek, mint a bőr szintjén, illetve a stressz elleni harc pozitív kimeneteléhez is hozzájárul.

Tudni kell, hogy a csökkent glutation termelődés mindenféle krónikus betegség esélyét megsokszorozza, ezért a glutation krém használata esszenciális. Ugyanakkor, hogy hatni tudjon, szükség van olyan komponensekre is, mint az L-cisztein és L-glutamát aminosavak, a mangán, a magnézium, a C- és E-vitaminok.

Éppen ezért, a WTN glutation krém ezeket az összetevőket is tartalmazza, mégpedig természetes formában. Ez azért fontos, mert egyrészt könnyebben beépülnek a szervezetbe, másrészt pedig azért, mert a kémiai anyagok negatív befolyással vannak a glutation szintre, így a nem megfelelő kísérőanyagokkal csak kioltanák a készítmény hatását.

Ellenben a glutation krém esetéből azt is láthatjuk, hogy bizonyos anyagok együtt sokkal hatékonyabbak, amire érdemes egyéb készítmények esetében is odafigyelni. Például a WiseTree Naturals gyártói kifejlesztettek egy D-vitamin komplexet is, ami nem csupán ebből a hatóanyagból áll, hanem A-, E-, K-vitamin is van benne.

Tehát, a K2D3 vitamin egyszerre több hasznos alapanyagot is bejuttat a szervezetbe azért, hogy a D-vitamin megfelelően tudjon beépülni és hasznosulni. Erre nagy figyelmet kell fordítani, ugyanis a D-vitamin fogyasztásnak negatív hatásai is lehetnek, ha nem kellően van adagolva és nem a megfelelő kísérőelemekkel.

Azonban, ha valaki K2D3 vitamin rendelésére adná a fejét, akkor arra lehet figyelmes, hogy ezt önmagában nem tudja megvásárolni. Ez azért van, mert a megfelelő hatás eléréséhez, magnéziumra is szükség van, ami azonban a szervezetben csak a sejtekbe zárva található meg, így gondoskodni kell a külső bevitelről.

A K2D3 vitamin csak magnézium krém kíséretében vehető meg, hogy még véletlenül se próbálja meg senki külön alkalmazni a komplexet. Hiszen, ha már ott van a krém is, akkor használni fogja azt is, de ha külön kellene beszerezni, akkor hajlamosak az emberek eltekinteni a javaslatoktól, tanácsoktól. Éppen ezért, a WTN csapata csak csomagban tette elérhetővé ezt a két remek terméket.