Valvoline 10W40 motorolaj nagyszerű karakterisztikákkal

Valvoline 10W40
Valvoline 10W40

Amennyiben szeretnéd maximalizálni a gépjármű motorjának az élettartamát, oda kell figyelned a karbantartás mellett, a megfelelő kenőanyagok alkalmazására és az időnkénti cseréjének az elvégzésére. A Valvoline 10W40 elnevezés minőségi olajok termékcsaládját fedi. A hungarolube.hu webáruházban kétféle változatát tudod beszerezni.

Az egyik, a Valvoline 10W40 Maxlife kimondottan a már legalább 100 ezer kilométert futott, használt kocsikhoz javasolt, az átlagnál magasabb védelmet biztosít, a speciális adagolásának köszönhetően. Az All Climate igen jól javítja az ellenállást az oxidációval szemben, valamint megakadályozza a turbófeltöltő csapágyain esetlegesen kialakuló üledék-lerakódást.

Ez a készítmény megfelel az MB 229.1 nemzetközi követelménynek is. Amennyiben ezt választod, szavatoltan nem fogsz rossz döntést hozni. Továbbá ajánlott VW 505.00 és 501.01 előírások esetén is. Mindkét Valvoline 10W40 kenőanyag többféle kiszerelésben megvehető. Ha kevesebbre van szükséged, válaszd az 1 literest, de megvásárolható akár 5 literes kannában is.