Várja Önt is az American Tourister termékcsalád!

Bőrönd
Bőrönd

Webáruházunk egyik legkedveltebb termékcsaládja az American Tourister kollekció. Több fajtája is megvásárolható a www.Borond-Aruhaz.hu/american-tourister-termekek oldalon.

A divatos héjazatú kemény és a strukturált anyagból készült puha fedelű bőröndök egyaránt erősek, ellenállóak. Feltűnően ragyogó, de visszafogottabb színekben is megjelennek. A praktikus elhelyezésű, stílusos belső kialakításának köszönhetően, könnyen pakolhatóak.

A www.Borond-Aruhaz.hu/american-tourister-termekek kínálatában megjelenő American Tourister család tagjai a divatos küllemű, kifejezetten nőknek gyártott és az univerzális sporttáskák is, amelyek a sporttevékenységre használatos dolgoknak tökéletesek, vállon és kézben egyaránt hordható formában.

Ismert mesehősök képei díszítik a gyerekeknek és fiataloknak készült, a www.Borond-Aruhaz.hu/american-tourister-termekek weblap által felsorakoztatott négykerekű kicsi, közepes és nagy változatait. Legyen felnőtt vagy gyerek, kevés vagy sok poggyász, itt megtalálja a megfelelőt!