Városi kerékpár teljes felszereltséggel

városi kerékpár
városi kerékpár

Aki szeret tekerni és nemcsak kedvtelésből teszi, hanem esetleg a napi teendőinek az ellátásában, munkába, bevásárolni is használja, egy speciálisan erre a célra kifejlesztett bringát érdemes beújítania. A városi kerékpár olyan kategória, ami rövid távokra, különösképpen városon belüli alkalmazásra lett kifejlesztve.

A könnyű irányíthatóság, a stabil kialakítás mind-mind a biztonságot és a magabiztosságot adják. A városi kerékpár alapfelszereltségéhez a lámpa, a masszív csomagtartó és a sárvédő is hozzátartozik. A koliken.hu webshopban csak és kizárólag prémiumminőségű bicajokkal találkozhatunk, ennek függvényében valójában csak a vásárló stílusától függ, melyik kivitel mellett teszi is le a voksát.

A kínálatban lévő összes városi kerékpár a megfizethető osztályba sorolható, így bárkinek elérhető a kiváló ár-érték aránynak örvendő választék. Nem lehet mellényúlni, egyedül a kényelmi szempontból is fontos méretre kell ügyelni a vásárlásnál, ami a testmagasság alapján nagyjából be is lőhető.