Vége a cipekedésnek, itt a fából készült futóbicikli!

A fából készült futóbicikli remek megoldás

Amíg valaki nem lesz szülő, el sem tudja képzelni, hogy mennyi olyan apróság van, amire figyelnie kell, ha nem akarja megnehezíteni az életét. Az egyik lényeges terület, hogy milyen játékokat vásárol a gyermekének, hogy azok tényleg örömet jelentsenek a csöppségeknek és a szülőnek egyaránt.

A fából készült futóbicikli remek találmány, hiszen rendelkezik mindazokkal a jó tulajdonságokkal, amelyekkel fémvázas társai és van még pár előnye is. Az egyik, hogyha véletlenül elesik vele a gyerek, nem üti meg magát annyira akkor sem, ha a lába vagy a valamelyik más testrésze a bicikli alá kerül, hiszen nagyon könnyű a ránehezedő súly. A másik előnye, hogy könnyű súlyából fakadóan kézben vinni sem olyan nehéz.

Séta vagy játszótéri kiruccanás közben, a szülőnek gyakran tucatnyi dolgot kell magával vinnie, mivel a csemetéje szeretne kerékpározni is, de közben kell a labda, a kisautó, a vízi pisztoly és ki tudja még mi minden. A fából készült futóbicikli súlya viszont az anyukáknak sem okoz különösebb gondot.