Velence látnivalók gazdag tárházzal

Velence látnivalók
Velence látnivalók
Velence látnivalók

Ha szeretne látni egy olyan helyet, aminek az óvárosa még mindig úgy néz ki, mint egykor a középkorban, akkor szeretnénk egy olasz várost a figyelmébe ajánlani. Velence látnivalók tekintetében egyáltalán nem szűkölködik, ezért rengeteg turista szokta felkeresni ezt a települést.

A városban szűk sikátorokon vagy lagúnákon keresztül lehet közlekedni. Érdemes kipróbálni a gondolázást, hiszen így sokkal gyorsabban el lehet jutni a kijelölt célállomásig, mintha a turisták útközben eltévednének a kacskaringós utcákon. Velence látnivalók közül érdemes lehet kiemelni a Sóhajok hídját, amit szinte minden látogató meg szokott nézni.

Nem szabad elfeledkezni a hatalmas Szent Márk-székesegyházról sem, ami építészeti szempontból igazán gyönyörű. Sok meglepetést ígérhet az előtte elterülő tér is, ezért a turistáknak érdemes ezt a helyet is körbejárni. A Velence látnivalók felsorolása ezzel még nem fejeződött be,

hiszen ott van még a Rialto-híd, a Harangtorony, az Óratorony és még sok egyéb is. Ha Önnek a leírás alapján megtetszett Velence városa, akkor jelentkezzen egy karneváli útra az Euro-Travel segítségével! Nem fogja megbánni, hogy ellátogatott erre a méltán híres olasz településre.