Vidám agytorna a Zingo

Zingo
Zingo

Végre egy izgalmas játék, ami fejleszti az asszociatív gondolkodást és sok más képességet. A Zingo szavakat és képeket használ, így tökéletes azoknak a gyermekeknek, akik még nem tudnak vagy csak most kezdenek el megtanulni olvasni.

A játék célja, hogy a játékosok elsőként próbálják meg teljesen letakarni a kártyáikat a megfelelő zsetonokkal. A szavak tanulása még soha nem volt ilyen szórakoztató.

Míg a játékvezető egymás után kihúzza a képpel és szóval ellátott zsetonokat a játékgépből, a résztvevőknek elsőként kell kimondaniuk a zseton nevét és le kell fedniük a kártyájukon lévő megfelelő képet.

A Zingo megtanítja felismerni és összefüggésbe hozni a szavakat és a képeket, megfogalmazni a gondolatokat és fejleszti a koncentrációt. A 2-6 éves és annál idősebb gyermekeknek alkalmas játék lehetővé teszi, hogy a kicsik önállóan játszhassanak anélkül, hogy állandó szülői figyelmet igényelnének. A Zingo minden eleme a legapróbb részletekig átgondolt és az összes felhasznált anyag minősége megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak.