Gél lakk kezdőcsomag mindennel ellátva

gél lakk kezdőcsomag
Gél lakk kezdőcsomag
A tartalom nem érhető el.
Kérem engedélyezze a cookie-k használatát az "Elfogadom" gombra kattintva a banneren.
gél lakk kezdőcsomag
Gél lakk kezdőcsomag

Csak most szántad rá magad arra, hogy műkörmöket készíts és szükséged volna minden felszerelésre a munkához? Akkor ideális választás számodra a gél lakk kezdőcsomag, ami minden felszerelést tartalmaz, így nem kell külön-külön megvenned ezeket.

Az is fontos szempont, hogy készletben kedvezőbb áron lehet beszerezni, sőt, amennyiben a gellakk.com webáruházat választod, 10 000 forintos vásárlás felett ingyenesen ki is szállítják a megrendelt terméket. De előbb lássuk, mit tartalmaz a gél lakk kezdőcsomag! Először is buffert, reszelőt, narancsfapálcát, Niiza Nail prepet, gélt és még elkészítési útmutatót is.

Persze, a csomagban van egy 24 wattos UV/LED, fehér színű lámpa is. Ezzel a rendesen felszerelt szettel hamarosan megkezdheted az alkotást, gyakorlatilag bármilyen műkörmöt elkészíthetsz. Ha kérdésed lenne a gél lakk kezdőcsomag kapcsán, akkor tárcsázd bizalommal a weboldalon található telefonszámot és a webáruház munkatársai készségesen segíteni fognak mindenben! Alkoss kedvedre gyönyörű manikűrt!

Print Friendly, PDF & Email