Az Orfű étterem csoportokat is vár

Orfű étterem
Orfű étterem

Kirándulni jó, ezt egyre több ember belátja, és éppen ezért rengetegen keresik fel az Abaligeti-gyógybarlangot is. Persze, oda is vihetünk otthon készített szendvicseket, de ha nem akarunk egész nap száraz koszton lenni, az Orfű étterem felkeresése nagyszerű ötlet lehet.

Itt igazán finom ételeket ehetünk, hiszen a különböző ízesítésű lángostól a hamburgereken át a frissensültekig és készételekig minden kapható. A teljes menü megismerhető a deneverbisztro.hu weboldalon. Akkor sem maradunk ebéd vagy vacsora nélkül, ha csoportosan indulunk Abaligetre, sőt, ekkor még kedvezőbb áron kaphatjuk meg az ízletes menüt.

Célszerű 10 fő felett árajánlatot kérni, mert az Orfű étterem ebben az esetben jutányosabb összegért tud ellátni bennünket. De azért is jó előre megbeszélni, mert akkor hamarabb kiszolgálnak, ugyanis amit lehet, előre elkészítenek a menüből. Az ajánlatkéréshez csak néhány rubrikát szükséges kitöltenünk az említett weblapon. Érdemes tudni, hogy az Orfű étterem gyerektáboroknak is biztosít menüt, 7 napra, napi 5 étkezést.