Dulux Easycare dörzsálló festék

Dulux Easycare
Dulux Easycare
A gyermekek a kreativitásukat gyakran a falakon élik ki, azokat összefirkálva, összefestve. A falaknak ugye nem kedveznek továbbá a háziállatok sem, akik szívesen dörgölőznek ide-oda, csíkokat és foltokat hagyva mindenhol. A Dulux Easycare pontosan erre lett kitalálva, azaz a hagyott, nem kívánatos nyomok egyszerű eltüntetésére.
A segítségével hihetetlen egyszerűen lehet takarítani a falakat. De miben rejlik ennek a sikere? Nos, a dörzsálló falfesték lényege, hogy vízlepergető réteget képez a falon, aminek hála a szennyeződés nem tud beszívódni, így könnyedén takaríthatóvá válik. Világos hát, hogy a Dulux Easycare segítségével nem kell folyamatosan újrafesteni a piszkos, foltos, nyomokkal teli falakat.

Elég csak egy szivacsot vagy rongyot ragadni és máris neki lehet állni a takarításnak. De mennyire is tartós a Dulux Easycare? Hányszor lehet lemosni a szennyeződést? Az EasyCare festékek, a vizsgálatok során több mint 2000 dörzsölés után kezdtek csak el szemmel is látható mértékben kopni. Ennek köszönhetően biztos, hogy maximálisan beválik.