Használjuk okosan a Tikkurila kínálatát!

Tikkurila
Tikkurila

Egy lakás csak akkor mondható teljesen késznek, amennyiben minden része az elképzelések szerint már le festve van. Ez a folyamat az, ami felteszi az i-re a pontot. Ez a végső lépés, ami elhozza magával a valódi teljesség érzését. Éppen ezért, kicsit sem elhanyagolható, hogy mikor és milyen anyagokkal dolgozunk. A Tikkurila igyekszik teljesen átfogni és lefedni a felmerülő igényeket.

Ennél fogva, a beton, fém, fa alapanyagok mindegyikére alkalmazható kivitel rendelhető meg a kívánt mennyiségben. A finn gyártó gondolt a részletekre, ezért alapozót ugyanúgy kínál, jóformán mindenféle alapfelülethez. Ezekre pedig már egyszerűen felvihetőek a Tikkurila különböző készítményei. A színválaszték széles, ezért ebben biztosan nem fogunk csalódni.

Az olyan speciális esetekre is találunk megoldást, mint az iskolában található hagyományos táblák festése. Ezen túl pedig mágneses jellegű készítmények rendelésére ugyanúgy nyílik esély. A Tikkurila Magnetic vaspor tartalmú falfesték az egyedi helyzetekben lehet szükség és kiváló tulajdonságai révén, remekül felhasználható.