Kellys Cliff 70 minőségi kivitelben

Kellys Cliff 70 
Kellys Cliff 70 

Mivel már nagyon sokféle bringa közül válogathatunk, ezért nem könnyű eldönteni, hogy melyik számít ideálisnak. City, cross, MTB, országúti és nem utolsósorban cruiser modellek tarkítják a kínálatot, amelyeknek megvannak a maguk létjogosultságuk az adott környezetben és terepen.

Kellys Cliff 70 a kialakítását és a felszereltségét tekintve, a cross modellek kategóriáját bővíti. A 24 sebességes váltó alkalmassá teszi a villámgyors haladásra, de a meredekebb emelkedők sem fognak akadályt jelenteni.

Első ránézésre azt hihetnénk, hogy egy MTB bringával van dolgunk, viszont a váz geometriája miatt, városi használatra is tökéletesen megfelel.

Mivel tárcsafékekkel lett felszerelve, ezért egyaránt használható nedves és száraz időben. A Kellys Cliff 70 ideális megoldás a hétköznapi kerekezéshez, de kisebb túrákhoz is alkalmas. Az első teleszkópnak hála, könnyen vehetjük az akadályokat, mivel elnyeli a talaj egyenetlenségeiből fakadó rázkódást és ütődéseket. A Kellys Cliff 70 sportolás szempontjából is remek döntés.