Helytakarékos fali konzol

Fali konzol
A tartalom nem érhető el.
Kérem engedélyezze a cookie-k használatát az "Elfogadom" gombra kattintva a banneren.
Fali konzol
Fali konzol

Szeretné mindenki helytakarékosan és tudatosan berendezni az egész házat, benne az összes szobát. Ehhez az is kell, hogy felesleges dolgokat ne halmozzunk fel a lakásban és a szükséges dolgokból is a megfelelőeket szerezzük be. A fali konzol használatával, egyszerűen és helytakarékosan lehet elhelyezni a televíziót a szoba bármelyik falának bármelyik pontján. Amikor berendezzük a szobát, a tévét olyan helyre kell tegyük, ahonnan jól látható lesz, a kanapéról, ágyról, lehetőleg merőleges szögben. Többféle lehetőség van arra, hogy miként helyezzük el a készüléket.

Kerülhetnek állványokra, polcokra, szekrényekre. Helytakarékosság szempontjából mégis a fali konzol jelenti a legjobb megoldást. Könnyen elhelyezhető, nem foglal sok helyet és nem szükséges a szobát átrendezni többször, hogy mindennek jusson elég hely a nagy állványok vagy szekrények mellett. Bárhol szeretnénk elhelyezni, könnyen megtehetjük, ráadásul gyorsan elvégezhető a művelet és biztonságosan fogja tartani a készüléket.

A fali konzol egyszerűen mozgatható, +/-15 vagy +/-20 fokban dönthető felfelé vagy lefele egyaránt, az egyes darabok. Mindenki megtalálhatja a számára szükséges darabot, ehhez persze szükséges figyelembe venni a készülék paramétereit, például átmérőjét vagy tömegét, hogy ne haladja meg a maximális terhelhetőséget. Oldalirányban háromszor 180°-ban elfordítható. Különböző távolságokra lehet állítani a falhoz képest, egészen közel, pár centire, de akár majdnem félméteres távolságra is helyezhető.

A különböző fali konzol típusok különféle tévékészülékekhez lehetnek alkalmasak, így oda kell figyelni vásárláskor, ha már meglévőhöz vesszük a konzolt. A csomag tartalmaz a konzol mellett, a szereléshez alkalmas csavarokat valamint tipliket. A rendelés után, 1-2 munkanapon belül kiszállítják a csomagot. Rendeljen Ön is TV állvány helyett fali konzolt és tapasztalja meg az előnyeit! Takarítson meg helyet a szobában más tárgynak! A minőségben garantáltan nem fog csalódni, ezért bátran döntsön a megvétele mellett, mert nem fogja megbánni!

Print Friendly, PDF & Email