A 3 5 kW klíma megbízható társ a nyári melegben

3 5 kw klíma
3 5 kw klíma

Minden évszaknak megvannak a sajátosságai és szépségei, de azért a mostani nyarak nem igazán olyanok, mint korábban. A forróság, az elviselhetetlenül meleg idő miatt, sokszor valamilyen megoldást kíván, így a 3 5 kW klíma neve könnyedén felmerülhet.

Ez a remek típus meglehetősen jól beszerelhető szinte bárhová, bérházba, irodába vagy családi kertes házba is. Az inverteres modellek manapság a leghatékonyabbak, mert nemcsak hűteni képesek, mint az elődeik, hanem még fűteni is télen.

Egy 3 5 kW klíma teljes mértékben kielégítheti egy átlagos család igényeit, sőt, még többet is adhat. A wifis rendszerek a kor követelményeit testesítik meg. A kétirányú légterelés, az energiafogyasztás kijelző, az alacsony zajszint, valamint az allergia szűrő további pozitívumok a 3 5 kW klíma esetében.

Ezen kívül még hőcserélő, energiaszabályozó, illetve automata tisztító funkció is megtalálható több példányban is. Ilyen alapfelszereltség mellett nem csoda, ha mindenkinek megjön a kedve a mielőbbi vásárláshoz!