A magasszárú csizma színe nagyon is számít!

magasszárú csizma
magasszárú csizma

Vannak olyan ruhadarabok, amelyek szinte mindennel jól mutatnak. A magasszárú csizma ebbe a különc kategóriába tartozik, főleg, ha már a vásárlás időpontjában figyelünk az igényeinkre. Ott van például a megfelelő szín kiválasztása. Lehet Te is úgy vagy vele, hogy minél különlegesebb egy árnyalat, annál többen fogják megnézni az utcán, ez viszont azt is jelenti, hogy lesznek olyan napok, amikor nehezebben tudsz kombinálni.

Ha őszinték akarunk lenni, akkor nagyon kevés ember van, aki összesen egy vagy két színt hord és csak azt kell megvásárolnia. Ehelyett a szekrények tele szoktak lenni az árnyalatokkal, amelyek télen inkább a sötét tónusok felé kacsingatnak.

Innentől kezdve azt kell eldöntened, hogy milyen magasszárú csizma kell, ami fel tudsz venni a szürkébb napokon is. A fekete általában nem szokott tévedni, de a barna és a bézs szintén a felkapottak között van. Csak arra figyelj nagyon, hogy mindig olyan anyagot válassz, amit könnyen le tudsz majd törölgetni, főleg, ha esőben hordanád.