Megéri az italnagykert választani

italnagyker
italnagyker

Számos érv szól az italrendelés mellett. Az italnagyker hatalmas kínálattal rendelkezik. Sok hagyományos termék különleges kiadásai is helyet kaptak a webáruházban, amelyek ajándék gyanánt, egy különleges alkalommal remek választást jelentenek.

Ezek a díszdobozos csomagolással rendelkező, limitált kiadások nem találhatóak meg akármelyik italboltban vagy szupermarketben. Az akciós árak szintén rendszeresen jelen vannak az italnagyker esetében.

Nagyobb rendelés esetén egyedi árajánlatkérésre is van lehetőség. Ha már nagyobb tételről beszélünk, ilyenkor mindig felvetődik a szállítás kérdése. Hogyha személyesen szeretnénk nagytételben vásárolni, például egy esküvőre, akkor gondoskodnunk kell az ehhez megfelelő járműről, ami nem minden esetben adott.

Az italnagyker a szállítás terhét is leveszi az ügyfelek válláról. Nem beszélve arról, hogy ez egy kifejezetten gazdaságos megoldásnak tekinthető, mivel a fővárosban a kiszállítás díja 50 000 Forinttól kezdődően ingyenes. Országos szinten pedig 290 Ft kedvezményes szállítási díjjal lehet számolni 100 000 Ft felett.