Pálinkás poharak és egyéb alkotások

Pálinkás poharak
Pálinkás poharak

Egy szép kristálypohár minden alkalmat még előkelőbbé tesz, arról nem is beszélve, hogy egy finom ital elfogyasztásának meg kell adni a módját.

A házi pálinka esetében pedig mi is lehetne a legjobb, mint a pálinkás poharak gondosan elkészített modelljeinek valamelyike? A kisméretű poharak bármilyen más, rövid ital esetében elővehetőek. Likőrök, vodkák vagy egyéb finomságokat is bátran fogyaszthatóak belőle. Számos kialakítás közül válogathat az oldalon, hiszen mindenkinek más és más az ízlése. Így az egyszerű modellek mellett, a különleges eljárással és aprólékos munkával ékesített poharak is megrendelhetőek. Ha ajándékba szán egy ilyen készletet, akkor nyugodtan igényelje a díszdobozt is, hiszen így még elegánsabb lesz a meglepetés.

Természetesen nemcsak a pálinkás poharak széles választéka áll a rendelkezésére, hanem a boros poharak között is megtalálja majd a kedvencét. Ha pedig kristályvázát, hamuzót vagy egyéb különlegességet akar rendelni, akkor ugyancsak a www.whitecrystal.hu oldalon találja meg ezeket.